L'HC Ripoll es deixa el liderat a la pista del Cassanenc (3-3)

El Folgueroles supera l'equip de Dani Viñas a la classificació

24 de novembre del 2014
Actualitzat a les 10:00h
L'HC Ripoll no va passar de l'empat a tres a la pista del Cassanenc. Un resultat que els fa perdre el liderat del grup A de Primera Catalana però que els permet mantenir la imbatibilitat després de nou jornades. Els homes de Dani Viñas sumen 22 punts, un menys que el Folgueroles.

El partit va començar amb un gol en contra, després que el Cassanenc provés un xut de mitja pista. La bola va aturar-la Moi Adam però el rebot va ser pels jugadors locals que van marcar l'1 a 0 (minut 5). Encara a la primera part Jeremi Rodríguez va fer l'empat. El Ripoll podria haver marxat al vestidor amb avantatge, però Ferrer va enviar una bola al pal i no es va transformar un penal a favor.

Al segon temps va haver-hi major intensitat pel que fa a l'ús del xiulet. Vergés va marcar l'1 a 2 amb un xut que el porter local no va saber aturar. La primera blava per exclusió d'Arxé no va ser aprofitada pel Cassanenc per empatar. El Ripoll es va quedar amb tres jugadors, però a la següent jugada l'equip local també va veure una blava, i el Ripoll tampoc va aprofitar la directa per marcar. A més es va quedar amb dos jugadors de camp per blava a Jeremi. El Cassanenc va empatar gràcies a la falta directa corresponent. La poca punteria en les faltes directes va continuar pel Ripoll. Després de fallar-ne una altra per deu faltes locals, Jeremi va aconseguir el tercer gol ripollès en jugada. A quatre minuts pel final el Cassanenc sí que va aprofitar la desena falta visitant per marcar l'empat a tres.

A partir d'aleshores el Ripoll va tenir ocasions per tornar a marcar, però també va tenir sort de no rebre cap gol. A cinquanta segons pel final una blava a Sabata va tornar a deixar el Ripoll en inferioritat. Tot i que l'equip de Dani Viñas va tenir una nova ocasió per marcar, el Cassanenc va aprofitar que tenia un jugador més a la pista per intentar batre a Moi Adam. El porter ripollès va reaccionar bé i va aconseguir treure-la.

A la resta de la jornada poliesportiva cal destacar la derrota a casa de l'EFS Ripoll amb la Garriga (4-5) i de la UE Ripoll a la pista del Figueres per 83 a 60. En hoquei patins el Ribes de Freser va empatar a casa amb el Jonquerenc i va puntuar per segona jornada consecutiva.