Xevi Sadurní, nou seleccionador català d'esquí de muntanya

El combinat de la FEEC inclou Joan Reyné i Marc Solà així com quatre esquiadors més de l'SCC

Xevi Sadurní, seleccionador català
Xevi Sadurní, seleccionador català | Facebook Xevi Sadurní
Redacció
21 de novembre del 2014
Actualitzat el 26 de novembre a les 9:59h

Xevi Sadurní, seleccionador català d'esquí de muntanya. Foto: Facebook Xevi Sadurní


La selecció catalana d'esquí de muntanya està en plena preparació de la temporada 2014-2015. El combinat de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) està concentrat a Tignes, als Alps, guanyant metres a poques setmanes de l'inici de les competicions. Una de les grans novetats és la incorporació del ripollès Xevi Sadurní com a seleccionador català, al costat de Joan Cardona.

La meteorologia no va ajudar massa en els primers dies de concentració i això va fer que els entrenaments se centressin a les pistes de Tignes. Ara, amb un temps millor, els esquiadors de la FEEC han pogut començar els entrenaments de qualitat. “La Cronovallter del 7 de desembre serà un test però el punt de partida de la temporada el situem a la Crononiu”, explica Xevi Sadurní a NacióMuntanya. Com ha succeït els darrers anys, les cronoescalades –amb la Copa Catalana com a competició més destacada- serviran per iniciar la temporada.

La selecció catalana 2014-2015 inclou, a banda de Sadurní, dos esquiadors de la Vall de Camprodon: Marc Solà i el jove Joan Reyné. A més, hi haurà quatre membres més de l'Ski Club Camprodon: els banyolins Nil i Oriol Cardona, l'osonenca Claudia Galicia i el vallesà Genís Zapater.

Els esquiadors catalans que formen part de la selecció espanyola continuaran a Tignes la setmana vinent ja que diumenge comença la concentració del combinat estatal.
 

Calendari complet competicions FEEC esquí de muntanya 2014-2015
 

Pretemporada de la selecció catalana de la FEEC a Tignes Foto: FEEC