Triomfs de David Soler i Maria Zapata a la Cursa Bressol de Catalunya

Sergi Exposito i Boris Arroyo | AU
Arnau Urgell
17 de novembre del 2014
Actualitzat a les 10:39h

Sergi Expósito, guanyador Cursa Popular Ripoll-Bressol de Catalunya Foto: Arnau Urgell

El Campionat Internacional de Fons del Ripollès es va complementar, per tercer any, amb la disputa de la Cursa Popular Ripoll-Bressol de Catalunya. Els participants van haver d'afrontar un recorregut de sis quilòmetres, resseguint el tram inicial de la Mitja Marató fins al giratori de l'entrada nord-est on es tornava cap al centre per la carretera de Sant Joan.

Esportivament, la victòria va ser per David Soler que ràpidament es va destacar i va entrar a meta amb un temps de 22 minuts i 18 segons. El podi el va completar l'osonenc Boris Arroyo (22:27) i el ripollès Sergi Exposito (22:46). En dones, el triomf va ser per Marisa Zapata (25:48) per davant d'Anna de Rivas i de Cristina Hernández.

Classificacions Mitja Marató del Ripollès 2014 (pdf)

Classificacions Cursa Popular Ripoll Bressol de Catalunya del Ripollès 2014 (pdf)

Tota la informació de la Mitja Marató del Ripollès 2014 (pdf)

Fotos de la Mitja Marató del Ripollès 2014 (Arnau Urgell)