L'HC Ripoll supera el cuer i assalta el liderat de Primera Catalana

L'equip de Dani Viñas guanya un combatiu Masies per 7 a 3

10 de novembre del 2014
Actualitzat a les 12:47h
L'HC Ripoll continua amb pas ferm en l'inici del campionat. Aquest cap de setmana va superar (7-3) el CP Masies, el cuer de la categoria, i és el nou líder del grup A de Primera Catalana. Té els mateixos punts que el CP Folgueroles, equip que va empatar a la pista del Salt (2-2).

Una millor segona part va servir als homes per derrotar un CP Masies combatiu que havia aconseguit marxar al descans amb empat (3-3). Sabata va avançar al Ripoll (minut 4) després de sorprendre al porter local sortint de darrera la porteria i creuant la bola. Tres minuts més tard el Masies va empatar per primera vegada. Vergés va culminar el 2 a 1 en una jugada individual (minut 9) però de nou l'equip visitant va aconseguir empatar (minut 15). Tot just un minut després Sabata de nou va enviar un xut creuat a la creueta de la porteria rival, aconseguit el 3-2 que va ser replicat (minut 18) amb l'empat a tres després d'una ràpida combinació. Va ser el darrer gol de l'equip osonenc, que aconseguia eixugar per tres vegades un desavantatge.

Després del descans un xut lateral de Ferrer (minut 30) suposava el 4 a 3. Ivan Mora es va sumar a la golejada amb el 5-3, després d'una bona combinació col·lectiva. Jeremi Rodríguez va signar els dos darrers gols ripollesos (minuts 38 i 44), el primer en una rematada davant del porter, i el segon i últim de l'equip local, finalitzant una jugada individual. Després d'aquest gol Vergés va ser expulsat amb blava, segons l'àrbitre per donar un cop de colze a un rival. Això va generar tensió a les banquetes i també a la graderia. El partit però, va acabar amb el 7 a 3, sense més moviment en el marcador.