Toni Clusells: «Notem il·lusió»

L'ANC esgota les darreres hores de campanya per aconseguir que el 9-N sigui un èxit de participació | Seran als punts de votació a partir de quarts de vuit del matí per donar suport als voluntaris

Arnau Urgell
08 de novembre del 2014
Actualitzat a les 17:26h
Toni Clusells, portaveu de l'ANC de Ripoll
Toni Clusells, portaveu de l'ANC de Ripoll | Arnau Urgell

Toni Clusells, portaveu de l'ANC de Ripoll. Foto: Arnau Urgell


L'Assemblea Nacional Catalana s'ha convertit en només dos anys en un actor polític de primer ordre. De nou, tot i la doble suspensió del 9-N, l'entitat independentista ha esdevingut un dels motors per tal que la jornada de diumenge pugui esdevenir un èxit. Avui, aprofitant la darrera jornada de campanya, els membres de l'ANC no paraven de donar informació, vendre banderes grogues i repartir paperetes del “sí-sí”.

Toni Clusells és un dels portaveus de la secció ripollesa de l'ANC. “Notem molta il·lusió i moltes ganes”, explicava aquest matí a ElRipollès.info tot assegurant que les sensacions “no poden ser millors”. En aquest sentit augura que la jornada “serà un èxit tot i les limitacions logístiques”. Per Clusells el problema no és tant que a Ripoll hi hagi un sol punt de votació sinó la seva situació. Per aquest motiu, juntament amb CiU i ERC, han contractat un servei gratuït d'autobús que acostarà els votants a l'Institut Abat Oliba al llarg de tota la jornada.

El portaveu de l'ANC de Ripoll confia que no hi haurà cap problema judicial ni policial. Tot i això, mantenen la crida als socis i simpatitzants a ser als punts de votació a partir de dos quarts de vuit per tal de donar suport als voluntaris. Precisament, la suspensió per part del Tribunal Constitucional considera que “motivarà encara més la participació” malgrat que en el cas de persones grans pugui generar cert temor. Sigui com sigui, “avui tothom ens demanava paperetes del 'sí-sí' per poder votar demà”, afegeix Clusells.
 

Horaris i recorreguts de l'autobús de Ripoll pel 9-N (pdf)

On puc anar a votar el 9-N

Tot el que cal saber sobre el procés participatiu del 9-N

Envieu-nos una foto amb la papereta del 9-N al 648 030 795 (WhatsApp)

Imprimiu la papereta del 9-N (pdf)