El PSC-Ripoll qüestiona la col·laboració de la brigada municipal amb la campanya «país groc»

Redacció
30 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 18:47h
La residència d'avis de Ripoll, groga
La residència d'avis de Ripoll, groga | AU

La residència d'avis de Ripoll, groga Foto: Arnau Urgell


El PSC de Ripoll qüestiona que la brigada municipal hagi col·laborat en la campanya “país groc” que encapçalen l'ANC i Òmnium per promocionar la consulta del 9 de novembre. “Sobta l'orde de prioritats tenint en compte la manca de manteniment en espais com la plaça de la Sardana”, va explicar el portaveu Enric Pérez en el darrer ple municipal.

La regidora de Barris, Fina Guix, va admetre que la brigada havia col·laborat amb l'acció de la campanya “Ara és l'hora” però només per desplegar una gran pancarta groga a l'edifici de la residència d'avis, en un dels punts més visibles de Ripoll. “Allà no es podia fer amb una escala normal i es va utilitzar una grua específica”, va detallar l'edil de CiU.

Pérez, per la seva banda, també va lamentar que els cartells grocs que hi ha en bona part dels fanals de la població han provocat –segons la versió d'alguns veïns- frenades en sec de camions a la zona de la Font del Sant en confondre-ho amb un senyal de trànsit. Des de l'equip de govern es va assegurar desconèixer aquesta circumstància i se li va rebaixar la importància.

Cal recordar que el Partit Popular ha fet una crida als seus regidors a denunciar els responsables de la campanya “país groc” a cadascun dels municipis. En alguns casos, com a Terrassa, la pressió dels populars i C's ha provocat que el consistori hagi eliminat tot el rastre d'aquest color en mobiliari públic.