ICV també reclama incloure el desdoblament del tren als pressupostos

per Redacció, 27 d'octubre de 2014 a les 15:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
ICV, tal i com havien anunciat CiU i ERC, també reclama que l'Estat inclogui als pressupostos del 2015 el desdoblament parcial del tren. Ho ha fet presentant una esmena als comptes de l'any vinent per tal que, almenys, aparegui una partida mínima de 50.000 euros per deixar clar que s'estan redactant els projectes. Cal recordar que des de la Generalitat, el conseller Santi Vila, encara confia que les obres començaran el 2016 malgrat que els pressupostos no tenen cap referència al projecte.

L'esmena sobre el desdoblament parcial del tren, en el seu tram Montcada-Vic, forma part d'un paquet de 23 que han preparat els ecosocialistes en projectes que afecten les comarques gironines. D'aquestes, nou són de supressió –especialment de projectes viaris- i onze d'addició. “La inversió total dels pressupostos a les nostres comarques és una presa de pèl si la comparem amb qualsevol altre territori de l’Estat”, ha assegurat el diputat i president d'ICV a la demarcació gironina, Marc Vidal.

 

Participació