Adrià Salvans, nou rècord a la Milla Urbana de Ripoll

L'atleta de Vic supera el ripollès Dani Erena a l'esprint | Anna Derivas guanya en dones

Dani Erena, segon a la Milla Urbana
Dani Erena, segon a la Milla Urbana | Rodrigo Trinidad/casifotos.com
27 d'octubre del 2014
Actualitzat el 29 d'octubre a les 14:21h

Adrià Salvans va aconseguir la victòria i el rècord d'una Milla Urbana de Ripoll que arribava a la tercera edició. L'atleta vigatà va superar a l'esprint el ripollès Dani Erena i va entrar a la meta de la carretera de Barcelona amb un temps de 4 minuts i 54 segons. Erena ho va fer amb 4:56 mentre que Albert Reixach va completar el podi amb 4:58 en un final que, de nou, va ser molt ajustat.

La cursa, que a la prèvia va tenir proves infantils, tot just va reunir una vintena de participants. Una situació que, en part, es justifica pel canvi d'horari (16.30) per no coincidir amb la disputa del Reial Madrid-Barça. En categoria femenina la victòria va ser per Derivas, amb un temps de 6 minuts i 27 segons, per davant de Judit March (6:58) i Eulàlia Sànchez (7:02).

La Milla Urbana de Ripoll tenia vocació solidària ja va servir per ajudar a omplir el Graner. Concretament, es van aportar 30 quilos d'aliments així com 90 euros per un centre de distribució que necessita farina, llet i sucre.

Classificació Milla Urbana de Ripoll 2014 (pdf)

Fotos Milla Urbana de Ripoll 2013 (Arnau Urgell)