Un detingut per utilitzar bitllets falsos a bars de Campdevànol i Ribes

Un dels propietaris ho va detectar i va avisar els Mossos

Redacció
23 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:58h
Els Mossos d'Esquadra van detenir recentment un home de 62 anys per utilitzar bitllets falsos en bars de Campdevànol i Ribes de Freser, segons publica El Diari de Girona. El detingut va pagar dues vegades en un establiment de Campdevànol amb bitllets falsificats de 20 i 50 euros. El seu propietari se'n va adonar i va alertar a la policia.

La descripció va permetre una ràpida detenció que després es va relacionar amb una denúncia similar d'un bar de Ribes de Freser. L'home està acusat d'un presumpte delicte de falsificació de moneda i efectes timbrats.

Cau un grup que assaltava botigues de telefonia mòbil

La Guàrdia Civil ha arrestat tres homes acusats d'una quinzena de robatoris en botigues de telefoni a mòbil d'arreu de l'Estat, segons publica El Punt Avui. Els tres individus, a banda dels assalts que se'ls hi imputen, van intentar entrar el passat mes de maig a l'establiment d'Orange del carrer Sant Pere de Ripoll. En aquella ocasió la Policia Local de la vila va frustrar-ho i en va detenir dos i identificar una tercera persona que els esperava en un cotxe.