El Camprodon derrota el Torroella per la mínima i ja és líder en solitari

L'Abadessenc cau a Tordera i baixa fins a la cinquena posició

20 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 7:45h
El Camprodon va derrotar el Torroella per la mínima (1-0) i ja és líder en solitari de Segona Catalana. El Camprodon va aprofitar una ensopegada del Base Roses, que va empatar amb el Calonge (1-1), per ascendir a la primera posició de la classificació amb 16 punts. L'Abadessenc, per la seva banda, va caure clarament amb el Tordera (3-0) i ara és cinquè, a dos punts de la plaça de promoció.

Un penal transformat per Sergi Vílchez al minut 13 va ser suficient perquè el Camprodon sumés els tres punts contra el Torroella. Els homes de Manel Puigverd van tenir moltes ocasions, especialment a la primera part, però el marcador no es va moure més. L'Abadessenc, en canvi, va veure com marxava al descans amb un 2 a 0 en contra a Tordera. Dos gols a la recta final de la primera –Yero Bailo Diallo al minut 36 i Jose Manuel Martínez al 44- i un tercer a la represa, Diallo al minut 47, van deixar el partit sentenciat.

A Tercera Catalana el Ripoll continua sense trobar la regularitat. Va caure amb el Santa Pau (2-0) i es queda dotzè amb només vuit punts en set jornades. El Campdevànol, per la seva banda, va derrotar l'OAR Vic per 3 a 1, un dels equips capdavanters de la categoria.