Pep Caballé: «Ens ha tocat el sorteig de la Loteria de Nadal»

El jugador ripollès del Cornellà no amaga l'emoció per poder jugar contra el Reial Madrid a la Copa

El Cornellà celebrant la classificació
El Cornellà celebrant la classificació | UEC
Redacció
17 d'octubre del 2014
Actualitzat el 21 d'octubre a la 13:14h

El Cornellà celebrant la classificació a la Copa Foto: UE Cornellà


"Ens ha tocat el sorteig de la Loteria de Nadal". Amb aquestes paraules ha definit un emocionat Pep Caballé les sensacions que li ha despertat el sorteig de la Copa del Rei. El Cornellà, l'equip del jugador ripollès, s'enfrontarà al Reial Madrid a setzens de final. "Sabíem que jugaríem contra un equip d'alt nivell però fer-ho amb el Madrid o el Barça són paraules majors", ha admès en declaracions a ElRipollès.info.

L'anada es jugarà el 29 d'octubre a l'estadi de Cornellà-el Prat de l'Espanyol. "El nostre camp té capacitat per tot just 1.500 espectadors i s'espera que la demanda per veure el partit, també part de les penyes madridistes, sigui molt superior", ha explicat Caballé. La tornada serà al Santiago Bernabéu el 17 de desembre.

Pep Caballé, que va néixer a Maó però que de ben petit va tornar a Ripoll d'on és la seva família, és l'únic jugador de la comarca a Segona B, la tercera categoria del futbol estatal. La temporada passada van aconseguir l'ascens i, de moment, el ripollès ha disputat set partits com a titular. "La diferència de nivell és espectacular però estic content amb la meva aportació a l'equip", ha assegurat.

El Cornellà, que a la ronda anterior va eliminar el Leioa, si aconseguís la gesta de superar el Reial Madrid es trobaria amb el guanyador de l'enfrontament entre Atlètic de Madrid i L'Hospitalet.