L'Oficina Jove del Ripollès s'inaugurarà el proper 17 d'octubre

Inclourà tots els tècnics de joventut de la comarca i s'ubicarà al casal el Galliner de Ripoll

Redacció
14 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 7:17h
L'Oficina Jove del Ripollès s'inaugurarà el proper divendres 17 d'octubre en un acte que començarà a les sis de la tarda a la plaça de la Lira de Ripoll. Aquest servei, amb una persona que el dinamitzarà, inclou tot l’equip tècnic de l’actual servei comarcal de Joventut del Ripollès (cinc tècniques de joventut: comarcal, de Ripoll, de Sant Joan de els Abadesses, de la Vall del Ter i de la Vall del Freser) i estarà ubicat al casal de joves el Galliner de Ripoll, a l'antiga biblioteca Lambert Mata.

L'Oficina Jove té com a objectiu ser un punt d’informació i atenció juvenil, de detecció de les necessitats dels joves i de promoció del procés d’emancipació a partir dels eixos de salut, mobilitat, participació, cultura i instal·lacions juvenils, formació i educació, ocupació i treball i habittage, i amb tots els agents educatius i socials del territori, és a dir, creant xarxa. Estarà obert els dimecres i dissabtes al matí, de 9.30 a 13.30, i dimarts, dimecres, dijous i divendres a les tardes, de 16 a 20.

Com que es tracta d’una oficina d’àmbit comarcal, la inauguració també vol tenir aquest caràcter i per això es comptarà amb la participació d’entitats de diferents municipis. L'acte començarà a les sis a la plaça de la Lira amb una concentració d’entitats juvenils, grallers, etc. per realitzar un cercavila. Una hora més tarda, a la nova Oficina Jove, hi haurà els parlaments institucionals a càrrec del president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira; el director general de Joventut de la Generalitat, Toni Reig i l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell. A les 19.30, hi haurà un piscolabis i jornada de portes obertes abans que els Diables de Ripoll acabin amb una sorpresa.