El «tresor» de La Carta Esfèrica

El grup de Ripoll posa a la venda el seu primer treball finançat amb micromecenatge | El concert d'inici de gira es farà el 25 d'octubre a Ripoll

Redacció
07 d'octubre del 2014
Actualitzat el 14 d'octubre a les 11:25h
Primer videoclip de La Carta Esfèrica
Primer videoclip de La Carta Esfèrica | Zeba


L'últim tresor ja és aquí. La Carta Esfèrica ha posat a la venda aquest dimarts el seu primer treball discogràfic, un disc finançat amb micromecenatge. Precisament els mecenes podran escoltar en primícia les cançons i veure com es va gravar el vídeoclip en una festa que se celebrarà aquest divendres a Ripoll. El primer concert, també serà a la capital del Ripollès, el proper 25 d'octubre al Teatre Comtal.

La Carta Esfèrica va confiar amb el micromecenatge per iniciar la seva carrera discogràfica. Mitjançant la plataforma Verkami va aconseguir recaptar 3.500 euros, mil més dels necessari per editar L'últim tresor. Es tracta d’un àlbum amb onze cançons escrites i produïdes pels quatre integrants del grup i que combinen diferents sonoritats de la música actual. El resultat, segons el grup, és “un pop-rock en català, diferent i ambiciós, amb lletres clares i directes, i un so contundent”. El disc ja es pot escoltar gratuïtament a l'Spotify.

Fa un mes ençà el grup va gravar amb Zeba Produccions el seu primer videoclip que s'ha estrenat avui el diari Enderrock. Ho van fer en diverses localitzacions de la vila i després de fer una crida als seus seguidors per tal de fer-lo possible. L'emissió del vídeo, protagonitzat per l'actriu ripollesa Laura Prat Merino, serà un dels punts àlgids de la festa que es farà aquest divendres 10 d'octubre, a partir de les set del vespre, a la Taverneta de Ripoll. El grup oferirà una roda de premsa –on podran assistir els mecenes- amb tots els detalls del disc i de la gira mentre que a partir de les vuit la festa continuarà oberta a tothom.

El concert de presentació serà el dissabte 25 d'octubre, al Teatre Comtal de Ripoll, a partir de les 22.30. Tindrà la presència especial, entre altres, de Manu Guix, i les 100 primeres entrades tenen un preu especial de vuit euros. També a la comarca, actuaran el 29 de novembre a la Sala Diagonal de Campdevànol.
 

Escolteu L'últim tresor de La Carta Esfèrica a l'Spotify