Joan Freixa busca la tercera victòria seguida al Duatló de Núria

La prova del CE Terrassa aplegarà diumenge uns 230 participants

Redacció
03 d'octubre del 2014
El Duatló d'Alta de Muntanya de Catalunya, també conegut com a Duatló de Queralbs-Núria, arribarà diumenge a la seva setzena edició. La prova del Centre Excursionista Terrassa és, segurament, la prova més important del calendari de l'especialitat i enguany reunirà uns 230 participants a la plaça de Queralbs. Entre tots els noms destaca el del berguedà Joan Freixa (foto, Núria Padrós) que intentarà sumar la tercera victòria consecutiva.

El Duatló de Núria consisteix en un primer tram amb BTT, fins a Fontalba. En aquest punt hi haurà la transició per afrontar 14 quilòmetres de cursa a peu, amb ascens inclòs al Puigmal i pas per Vall de Núria. De nou, els participants a la prova hauran d'agafar la bicicleta a Fontalba per cobrir els onze darrers quilòmetres fins a Queralbs. El temps màxim per cobrir el recorregut és de sis hores mentre que hi haurà una barrera horària de 3 hores i mitja al Puigmal.

Joan Freixa, que la setmana passada va ser segon a la Cronoescalada del Camí Vell de Núria, ha guanyat les dues darreres edicions del duatló. En categoria femenina no podrà defensar el títol Ragna Debats, guanyadora el 2012 i el 2013.