Núria acull una de les majors trobades d'«instagramers»

L'activitat de @descobreixcatalunya aplega més de 400 usuaris, la segona major concentració de l'Estat

Trobada d'«instagramers» a Núria
Trobada d'«instagramers» a Núria | @valldenuria
Redacció
29 de setembre del 2014
Trobada d'«instagramers» a Núria. Foto: @valldenuria

Les trobades d'instagramers s'han fet habituals al Ripollès, però aquest diumenge es va viure una autèntica Festa Major dels usuaris d'aquesta xarxa social. A Núria s'hi van aplegar més de 400 de participants en el que suposa la segona major concentració d'aquestes característiques d'arreu de l'Estat.

La trobada l'organitzava la comunitat @descobreixcatalunya juntament amb Vall de Núria. Els participants van arribar al matí a Queralbs on es van recollir les acreditacions abans de pujar amb el cremallera. A l'arribada a Núria els esperava un photocall i un esmorzar. A més, es van poder fotografia amb els dos hashtags de la trobada: #enamoratdevalldenuria i #descobreixvalldenuria.

Instagram i @descobreixcatalunya

Instagram és una aplicació mòbil gratuïta desenvolupada per Kevin Systrom i Mike Krieger l’any 2010 per compartir imatges. L’aplicació permet als usuaris fer fotografies, aplicar filtres imarcs si es desitja, finalment, mostrar‐les a les seves amistats o seguidors, ja sigui a la mateixaplataforma o a diverses xarxes socials. Actualment, l’aplicació té més de 100 milions d’usuaris actius al món.

Fa quasi dos anys va néixer el perfil @descobreixcatalunya, amb l’objectiu de conèixer tots els racons del país. El perfil, té actualment te més de 17.000 seguidors. La filosofia és promocionar i donar a conèixer, a través de les fotografies, els indrets i la cultura de Catalunya.