Una trobada reunirà més de 350 «instagramers» a Vall de Núria

Es tracta d'una iniciativa del perfil @descobreixcatalunya, amb més de 17.000 seguidors

Redacció
24 de setembre del 2014
Les trobades d'instagramers s'han fet habituals al Ripollès. Aquest diumenge se'n farà una de les grosses que aplegarà 350 usuaris d'aquesta popular xarxa social a Núria. Es tracta d'una iniciativa de l'associació vinculada al peril i a la comunitat @descobreixcatalunya juntament amb Vall de Núria.

Els participants a la trobada d’usuaris d’Instagram arribaran al matí a Queralbs, on es recolliran les acreditacions abans de pujar amb el cremallera. A l'arribada a Núria tindran un photocall i un esmorzar. Totes les persones que participin de l’acte a través del seu perfil i pengin les fotografies realitzades al llarg de la jornada, tant amb dispositiu mòbil com amb càmera, i portin les etiquetes oficials de la trobada, participaran en un concurs on s’escolliran les imatges que millor recullin l’esperit de Vall de Núria.

Instagram i @descobreixcatalunya

Instagram és una aplicació mòbil gratuïta desenvolupada per Kevin Systrom i Mike Krieger l’any 2010 per compartir imatges. L’aplicació permet als usuaris fer fotografies, aplicar filtres imarcs si es desitja, finalment, mostrar‐les a les seves amistats o seguidors, ja sigui a la mateixaplataforma o a diverses xarxes socials. Actualment, l’aplicació té més de 100 milions d’usuaris actius al món.

Fa quasi dos anys naixia el perfil @descobreixcatalunya, amb l’objectiu de conèixer tots els racons del país. El perfil, té actualment te més de 17.000 seguidors. La filosofia és promocionar i donar a conèixer, a través de les fotografies, els indrets i la cultura de Catalunya.