Francesc Homs evita els micròfons en la seva visita a Campdevànol

Francesc Homs i Joan Manso
Francesc Homs i Joan Manso | AU
Arnau Urgell
23 de setembre del 2014
Francesc Homs i Joan Manso, a Campdevànol. Foto: Arnau Urgell

Francesc Homs, conseller de Presidència i portaveu del Govern, va presidir aquest dilluns la ballada de la Gala de Campdevànol. Una presència que es produïa en la primera Festa Major en què la dansa s'"estrenava" com a Element Festiu Patrimonial d'Interès Nacional. La visita d'Homs va aixecar l'interès d'un bon nombre de mitjans que, tanmateix, van tornar de buit ja que el portaveu del Govern no va voler cap comentari ni declaració.

La visita a la Festa Major de Campdevànol arribava en un moment de màxim interès polític. El divendres el Parlament va aprovar per amplíssima majoria la Llei de consultes i està previst que en les properes hores, o dies, el president Artur Mas signi el decret de la convocatòria de la consulta d'independència. A més, aquests dies centenars d'ajuntaments del país, entre els quals la majoria del Ripollès, celebren plens extraordinaris per mostrar el suport municipal al 9-N.

En aquest context mitjans nacionals i estatals es van afegir als comarcals a l'hora de cobrir la ballada de la Gala. Francesc Homs però, no va voler atendre la premsa i va emplaçar els mitjans a la roda de premsa posterior a la reunió de l'executiu que se celebra cada dimarts.

Francesc Homs, esquivant la premsa a Campdevànol. Foto: Arnau Urgell