Francesc Homs presidirà la ballada de la Gala de dilluns

El conseller de la Presidència visitarà la Festa Major de Campdevànol coincidint amb l'estrena de la dansa com a Element Festiu Patrimonial d'Interès Nacional

La Gala ja és Element Festiu d'Interès Nacional
La Gala ja és Element Festiu d'Interès Nacional | Arnau Urgell
Redacció
22 de setembre del 2014
Aquest dilluns, segona ballada de la Gala. Foto: Arnau Urgell

Francesc Homs, conseller de Presidència i portaveu del Govern, serà l'encarregat de presidir la ballada de la Gala de Campdevànol d'aquest dilluns. Una presència que coincideix amb l'"estrena" de la dansa com a Element Festiu Patrimonial d'Interès Nacional, reconeixement que l'executiu va anunciar el passat mes de juliol.

La visita d'Homs a la Festa Major de Campdevànol arriba en un moment de màxim interès polític. El divendres el Parlament va aprovar per amplíssima majoria la Llei de consultes i està previst que en les properes hores, o dies, el president Artur Mas signi el decret de la convocatòria de la consulta d'independència del 9 de novembre. En aquest sentit aquest mateix vespre centenars d'ajuntaments del país, entre els quals diversos del Ripollès, faran plens extraordinaris per mostrar el suport municipal a la consulta.

El portaveu del Govern, després de veure la Gala des de la plaça de la Dansa, es desplaçarà a la casa consistorial on signarà el llibre d’honor. Posteriorment està previst que visiti l’exposició itinerant La Dansa de la Gala de Campdevànol.

En la ballada d'aquest diumenge, la primera ja com a Element Festiu Patrimonial d'Interès Nacional, els nois van aconseguir aguantar les balladores a l'aire un total de 30 segons.

Programa de Festa Major de Campdevànol 2014 (pdf)
 


Galeries de fotos 2013

Fotos de la dansa de la Gala-Festa Major Campdevànol (Arnau Urgell)

Fotos de la cercavila gegantera-Festa Major Campdevànol (Arnau Urgell)


Galeries de fotos 2012

Fotos de la dansa de la Gala-Festa Major Campdevànol (Arnau Urgell)

Fotos de la cercavila gegantera-Festa Major Campdevànol (Arnau Urgell)

Fotos de l'exposició retroespectiva de Coll i Bardolet (Rastres Fotografia)
 

Galeries de fotos 2011


Presentació d'una Festa Major dedicada a la Gala. Foto: Arnau Urgell