L'«Instagram Your City» es clou amb més de 1.200 fotografies del Ripollès

Només amb la trobada de Ribes es van sumar 18.107 "m'agrada" a la popular xarxa social

Un dels participants de l'«Instagram Your City» a Ripoll
Un dels participants de l'«Instagram Your City» a Ripoll | Arnau Urgell
Redacció
18 de setembre del 2014
Un dels participants de l'«Instagram Your City» a Ripoll. Foto: Arnau Urgell

La iniciativa Instagram Your City va tancar temporada el passat 7 de setembre a Ribes de Freser després de quatre trobades al Ripollès. Unes activitats que han acabat sumant un total de 1.200 fotografies de la comarca a la popular xarxa social d'imatges amb filtres, en una estratègia més de promoció turística. De fet, es tracta d'una iniciativa del Consorci Ripollès Desenvolupament i el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona que tant els organitzadors, com els ajuntaments i els participants han valorat molt positivament.

L’última trobada d’ instagramers es va celebrar el 7 de setembre a Ribes de Freser (foto, JM Gutiérrez), amb motiu del Concurs Internacional d’Habilitat de Gossos d’Atura. Hi van participar 28 usuaris, que van publicar un total de 239 imatges amb les etiquetes #InstaRibesdeFreser així com #InRipolles i #InPyrenees. El seu impacte a la xarxa s'exemplifica amb el fet de sumar 18.107 "m’agrada "i arribant a 33.239 usuaris.

Unes bones xifres que se sumen a les registrades a les anteriors trobades: la Festa de la Llana i Casament de Pagès de Ripoll (18 de maig), la Tallada de Troncs de Vallfogona de Ripollès (1 de juny) i el Mercat del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses (26 de juliol). En les quatre trobades hi han participat un total de 145 usuaris i s’han penjat un total de 1.283 fotografies.

El Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona va posar en marxa, un any més, aquesta iniciativa per contribuir a difondre els atractius turístics de la marca Pirineu de Girona, demanant la implicació de totes les comarques de la demarcació. Els ajuntaments que volien s’hi podien apuntar i comptaven amb el suport del Consorci Ripollès Desenvolupament a l’hora d’organitzar les respectives trobades. Els bons resultats obtinguts fan pensar en noves trobades de cara a propers esdeveniments del Ripollès.