Toni Xuclà, Gemma Humet i El Petit de Cal Eril al FMVC

Els dos primers artistes actuaran divendres a Setcases, i el Petit de Cal Eril ho farà diumenge a Vilallonga

Toni Xuclà i Gemma Humet en concert
Toni Xuclà i Gemma Humet en concert | FMVC
Redacció
13 d'agost del 2014
Toni Xuclà i Gemma Humet en concert Foto: FMVC

Toni Xuclà i Gemma Humet són els artistes que agafaran el relleu aquest divendres del músic i actor Joan Dausà que va actuar diumenge passat al Festival de Música de la Vall de Camprodon (FMVC) i que va esgotar totes les entrades . El reconegut guitarrista i compositor i la jove vocalista, doncs, seran les estrelles a Setcases a les 19.00 hores en el marc d'un dels millors escenaris, l'Església de Sant Miquel. 
 
El duet es va iniciar l'any 2013 quan es va editar el disc Amb música ho estoltaries potser millor, Homenatge a Salvador Espriu (Picap, 2013), un reconeixement al poeta català en l'any de celebracions que es va fer en motiu del seu naixement. A partir de llavors, el duet va tenir continuïtat i va sorprendre tothom amb nombrosos reconeixements com el Premi Miquel Martí i Pol, el Premi Cerverí o el de la millor contribució musical a l'Any Espriu. 
 
Durant el concert, que es preveu multitudinari, Xuclà i Humet musicaran alguns dels poemes d'Espriu, però també altres peces de Bartomeu Roselló-Pòrcel, Carles Riba o Pere Quart.
 
El Petit de Cal Eril actuarà diumenge
 
Diumenge 17 d'agost tindrà lloc el tercer concert del Festival, amb l'actuació a Vilallonga de Ter de Joan Pons, l'home orquestra de Guissona que respon al nom artístic del Petit de Cal Eril. Aquest, presentarà les cançons del seu disc La figura del buit (Bankrobber, 2013), un treball ambientat en el soul i replet de saxofons, trompetes i trombons, que mostraran la seva llibertat creativa. 
 
El concert al FMVC del Petit de Cal Eril serà la presentació del seu disc al Ripollès i un dels pocs concerts d'aquest estiu a les comarques gironines. El seu anterior treball, I les sargantanes al vol  (Bankrobber, 2009) va consolidar aquest artista com a proposta ideal i de gran nivell per al festival.

Galeries de fotos

Festival de la Val de Camprodon 2012

Fotos del concert de Mazoni a Vilallonga de Ter (FMVC)
 

Festival de la Vall de Camprodon 2011

Fotos del concert de Folkinkats (Xevi Mas)

Fotos del concert de Névoa i Vicenç Solsona (FMVC) 

Fotos del concert d'Anna Roig i L’ombre de ton chien (FMVC)

Fotos del concert de Roger Mas (Rastres: Gerard Garcia i Raül Duque)

Fotos del concert d'Els d'en Samarra i Mercadante/Battaglia (FMVC)


Festival Vall de Camprodon 2010

Fotos del concert de la Vella Dixieland (Arnau Urgell)

Fotos del concert de la Coral Càrmina (Arnau Urgell)

Fotos del concert de Carme Canela (Marcel Urgell)