Kepa Junkera i Amadeu Rosell, en concert

Van actuar plegats el passat divendres a Sant Joan de les Abadesses

Kepa Junkera i Amadeu Rosell, en plena actuació.
Kepa Junkera i Amadeu Rosell, en plena actuació. | Marc Cargol
Redacció
11 d'agost del 2014
Kepa Junkera i Amadeu Rosell, en plena actuació. Foto: Marc Cargol

Kepa Junkera i Amadeu Rosell, dos referents de la música d'arrel, han decidit unir forces en el projecte Topaketa Ripollès-en . L'espectacle, que entre altres punts es podrà veure al prestigiós festival És Dansa de les Preses , es va estrenar aquest divendres 8 d'agost a Sant Joan de les Abadesses.

Les cançons de Beget i les músiques basques s'entrellaçaran gràcies a la unió dels grups de Junkera i Rosell. L'espectacle, que va començar a les 10 del vespre al Teatre Centre, va arrencar amb una primera part protagonitzada per Kepa Junkera & Sorginak, la segona va recaure en el grup ripollès Tururut Bonaigua mentre que al final va ajuntar-se les dues formacions per oferir una proposta absolutament original.

La delegació musical basca està formada pel mateix Kepa Junkera així com Amets Ormaetxea, Eneritz Aulestia, Leire Etxetzarreta i Irati Gutiérrez mentre que a la banda catalana hi ha Amadeu Rosell, Jordi Palau, Pep Solà i Pep Sànchez. El concert del passat divendres va ser una iniciativa de l'associació Patac-Tradicions al Ripollès.