Jordi Pujol es «refugia» a Queralbs

"El País" fotografia l'expresident de la Generalitat que no ha comparegut públicament des des de la confessió que durant 30 anys va defraudar a Hisenda

Redacció
07 d'agost del 2014
Jordi Pujol, després d'una setmana a la Cerdanya, s'ha "refugiat" a Queralbs per fugir de la pressió mediàtica. L'expresident tot just fa una setmana que va confessar que durant trenta anys havia defraudat a Hisenda una herència del seu pare. Durant aquest temps, a més, s'han públicat pressumptes negocis tèrbols així com comissions que haurien cobrat algun dels seus fills.

Des d'aleshores Pujol s'havia reclòs a dues de les cases dels seus fills a l'Alta i a la Baixa Cerdanya. Ahir a la nit va arribar a Queralbs a la residència propietat de la família de Marta Ferrussola on ha estat caçat per Pere Duran, fotògraf d'El País. Abans havia baixat a fer un cafè en un bar del poble i ha estat gravat per les càmeres de Telecinco on ha assegurat que es troba "bé" però ha declinat fer cap tipus de declaracions.

Cal recordar que des de CDC del Ripollès ja es va anunciar que l'expresident no assistiria a un tradicional sopar del partit de fi de vacances que penja d'un fil.