Kepa Junkera i Amadeu Rosell, duet de luxe de música d'arrel

Actuaran plegats divendres a Sant Joan de les Abadesses

Els grups de Kepa Junquera i Amadeu Rosell
Els grups de Kepa Junquera i Amadeu Rosell
Redacció
06 d'agost del 2014
Els grups de Kepa Junquera i Amadeu Rosell

Kepa Junkera i Amadeu Rosell, dos referents de la música d'arrel, han decidit unir forces en el projecte Topaketa Ripollès-en. L'espectacle, que entre altres punts es podrà veure al prestigiós festival És Dansa de les Preses, s'estrenarà aquest divendres 8 d'agost a Sant Joan de les Abadesses.

Les cançons de Beget i les músiques basques s'entrellaçaran gràcies a la unió dels grups de Junkera i Rosell. L'espectacle, que començarà a partir de les 10 del vespre al Teatre Centre, arrenca amb una primera part protagonitzada per Kepa Junkera & Sorginak, la segona recau en el grup ripollès Tururut Bonaigua mentre que al final s'ajunten les dues formacions per oferir una proposta absolutament original.

La delegació musical basca està formada pel mateix Kepa Junkera així com Amets Ormaetxea, Eneritz Aulestia, Leire Etxetzarreta i Irati Gutiérrez mentre que a la banda catalana hi ha Amadeu Rosell, Jordi Palau, Pep Solà i Pep Sànchez. El concert d'aquest divendres és una iniciativa de l'associació Patac-Tradicions al Ripollès.