Carme Solé-Vendrell cedeix una escultura al Museu Etnogràfic

És la tercera obra d'art que l'artista, Premi Nacional de Cultura, entrega a Ripoll

L'escultura de Carme Solé-Vendrell
L'escultura de Carme Solé-Vendrell | Ajuntament de Ripoll
Redacció
30 de juliol del 2014
L'escultura de Carme Solé-Vendrell al Museu de Ripoll. Foto: Ajuntament de Ripoll

Carme Solé-Vendrell ha entregat una escultura de ferro al Museu Etnogràfic de Ripoll. La reconeguda artista, Premi Nacional de Cultura, ha cultivat els darrers mesos una intensa relació amb la vila on va protagonitzar una de les principals exposicions de la Capitalitat de la Cultura Catalana. Amb aquesta ja són tres les obres d'ara que Solé-Vendrell ha cedit al museu ripollès.

La peça és de grans dimensions i està feta de ferro. En aquest sentit Carme Solé-Vendrell ha volgut vincular art contemporani amb el treball d'històric del ferro i la forja ripollesa. Se suma a dues obres més cedides per l'artista com la realitzada juntament amb la mainada que va assistir a la clausura de l'exposició Blau, Groc, Roig coincidint amb el Dia Internacional de la Pau.

Carme Solé-Vendrell és artista i il·lustradora. El 2012 va rebre el Premi Nacional de Cultura de Còmic, el mateix any que es reconeixia el Museu Etnogràfic de Ripoll. També se li ha entregat el Premi Nacional de Cultura espanyol, l'any 2013, en la modalitat d'Il·lustració.