Continua tallada la C-26 a Borredà per retirar un camió avariat

El camió que talla la carretera és el que es va espatllar divendres

NacióBerguedà.cat
28 de juliol del 2014
La carretera C-26, al terme municipal de Borredà, resta tallada en els dos sentits de la marxa per l'avaria d'un camió de transport especial que es va espatllar divendres. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) a NacióBerguedà, l'afectació s'ha produït cap a les 14.06 hores al punt quilomètric 167,5 a l'altura de la cruïlla BV 4654 i, de moment, la grua encara està treballant per a retirar-lo. Pel que fa als vehicles aturats, s'estan desviant per camins de muntanya.

De fet, aquest camió va quedar atrapat divendres en un revolt molt tancat de la carretera i se li van petar dues de les rodes. Des d'aquest divendres, doncs, el trailer ha restat mal aparcat al mig de la carretera per les grans proporcions del vehicle i la dificultat de treure'l d'allà.

Per aquest fet, l'alcalde de Borredà, Joan Roma, va demanar a la direcció general de Carreteres que posés remei a la continuada accidentalitat que hi havia a la C-26 a causa del pas de camions de grans dimensions. Roma va enviar una petició formal al departament i va exigir que s'instal·lessin senyalitzacions adients a Berga i Ripoll prohibint el pas dels camions: "Parlem d'un nou incident, fins que algun dia parlarem d'incidents amb morts", va declarar.