Manel Puigvert, onze temporades a la UE Camprodon

El club camprodoní començarà la pretemporada el 4 d'agost amb quatre cares noves

Redacció
24 de juliol del 2014
La Unió Esportiva Camprodon començarà la pretemporada el proper 4 d'agost. Ho farà, de nou, amb Manel Puigvert a la banqueta que complirà la seva onzena temporada, en dues etapes, al capdavant de l'equip camprodoní. Al seu costat tindrà Albert Quintana que ja va acompanyar l'equip com a segon entrenador la recta final del curs passat.

Els camprodonins començaran la preparació amb quatre cares noves: Sergi Vilchez, provinent de l'Anglès, Àlex Pagès, que va jugar la temporada passada al Banyoles; així com Pau Cànoves i Eric Capdevila del Tortellà. La baixa més significativa és la del carismàtic Xavi Molas, que tornarà després d'anys a l'Abadessenc, mentre que també han deixat l'equip Òscar Molina, per anar a la Jonquera, així com Jorge Rodríguez, Lluís Arimany, Sergi Vila, Quetxa i Miquel Soler.
 
El partit més descatat de la pretemporada serà el Trofeu Vila de Camprodon que el 17 d'agost els enfrontarà amb el Vic de Primera Catalana. La resta de rivals són el Sant Gregori, el Manlleu juvenil, el Torelló, el Campdevànol i el Santjoanenc.

Onze temporades a la banqueta

Puigvert va arribar a la UE Camprodon el 2002. Després de dues temporades va acabar plegant però va tornar com a solució d'emergència la 2006-2007. Durant aquest llarg període de temps sempre ha estat a Primera Regional –actualment transformada en Segona Catalana- i en dues ocasions ocasió ha disputat sense èxit la promoció per ascendir.