Triomfs d'Abel Mustieles i Carla Caballé a la Copa Catalana a Vallter 2000

Copa Catalana de Trial a Vallter
Copa Catalana de Trial a Vallter | FCC
Redacció
22 de juliol del 2014
Abel Mustieles i Carla Caballé es van endur la victòria de la tercera prova de la Copa Catalana de Trial que es disputar diumenge a Vallter 2000. La prova, considerada com una de les més dures del certamen català va reunir uns 130 ciclistes, i es va veure condicionada per la meteorologia.

La pluja caiguda just abans de la sortida elit masculí va fer canviar totalment l’estratègia dels participants en unes zones especialment tècniques i a priori senzilles en condicions normals. L'aigua també va afectar la prova elit femení –inicialment les zones estaven seques- i el traçat es va anar complicant progressivament. Sortosament, el sol va acabar vencent la pluja i boira a mesura que va avançar el matí.

L’aragonès Abel Mustieles es va imposar de nou amb només cinc punts per davant de Rafa Tibau amb 10 i de Bernat Seuba amb 15. El segon lloc obtingut per Tibau li va permetre recuperar de nou el liderat per davant de Sergi Llongueras, quart a Vallter. Carla Caballé va pujar per primera vegada a l'esglaó més alt del podi i ho va fer amb una diferència mínima per davant de Lua Vizcaíno que conserva el liderat però amb només dos punts de marge respecte Caballé. Alba Hidalgo va completar el podi amb el tercer lloc.


A la resta de categories els guanyadors van ser Arnau Codina en cadet (Vilanova i la Geltrú)
; Alan Rovira en infantil (Castellar del Vallès); Gaudi Vall en aleví (Encamp); Jordi Tulleuda en principiant (Taradell)
; Roger Martínez en benjamí (Sant Feliu de Codines); Guillem Tulleuda en prebenjamí (Taradell); Benet Torrella en open verd (Terrassa); Jaume Plana en open blau (Centenys)
; Guillem Oliver en open blanc (Taradell)
 i Marc Cabré-Verdiell en open lliure (Matadepera). Després de la competició per Vallter 2000, la Copa Catalana Trial 2014 es prendrà un descans fins després de l'estiu. A mitjans de setembre tornarà amb la prova de Vallgorguin.

Classificacions Copa Catalana Trial a Vallter 2000 (pdf)