La biblioteca Lambert Mata continuarà tancada dues setmanes més

Durant aquest període es poden tornar els llibres en préstec

Redacció
08 de juliol del 2014
La biblioteca Lambert Mata, afectada per la forta tempesta del diumenge 29 de juny, continuarà tancada almenys dues setmanes més. Malgrat que inicialment l'Ajuntament de Ripoll havia anunciat que es reobriria el divendres, els desperfectes causats per l'aiguat han resultat pitjors dels avaluats inicialment.

Tot i el tancament –com a mínim de dues setmanes més- els usuaris que tingui material pendent de retornar ho poden fer en l'horari habitual, de 8 del matí a una del migdia i de dues de la tarda a 19.30 del vespre. A més, si arriben llibres sol·licitats d'altres biblioteques el personal de l'equipament trucarà per tal que es passin a recollir. En canvi, el servei de préstec de material propi continuarà sense funcionar ja que els paletes treballen amb bastides i les prestatgeries estan tapades per tal que no s'embrutin.

L'entrada d'aigua a la biblioteca Lambert Mata va afectar uns 3.000 libres dels quals uns 600 van quedar absolutament inaprofitables. Sortosament, els incunables del fons Mata es van salvar.