El Valldansa s'escampa per tota la Vall de Ribes

El festival de l'Esbart Eudald Coma repeteix el maridatge amb la cervesa artesana

Redacció
04 de juliol del 2014
El Valldansa va pujar enguany a Núria.
El Valldansa va pujar enguany a Núria. | Lurdes López
El Valldansa arriba a la cinquena edició. Foto: Lurdes López

El Valldansa s'escamparà enguany per tota la Vall de Ribes. I és que a banda de les actuacions centrals a Ribes de Freser, el diumenge els set esbarts convidats també actuaran a Campelles, Pardines i Queralbs. Per segon any consecutiu, la cultura popular es maridarà amb la cervesa artesana amb la celebració del segon Vallbirra.

Les activitats del Valldansa, organitzat per l'Esbart Eudald Coma, començaran aquest divendres a la tarda amb la inauguració del Vallbirra. A les set del vespre es farà un tast de les cerveses i per quatre euros es podrà menjar un tall de llangonisseta i una llesca de pa amb tomàquet i carregar energies peraprendre a ballar dansa irlandesa amb Aires Celtes i Invernàlia.

Tanmateix, les activitats centrals no arribaran fins al dissabte. A les 11 arrencarà la segona jornada del Vallbirra que precedirà el dinar de germanor. A les 4 de la tarda l’Esbart Eudald Coma farà una petita ballada davant de la residència de gent gran i una hora més tard serà el torn dels esbarts convidats a la plaça del Mercat. El dissabte acabarà un sopar i una actuació dels Randellaires.

El diumenge els esbarts convidats –Esbart Dansaire de Tarragona, Esbart Sant Martí de l’AteneuTorrellenc, Esbart Joventut Nostra‐Sant Jordi, Esbart l’Espolsada de Premià de Dalt, Esbart Arrels de Lleida iEsbart Dansaire de Llinars- es repartiran per les places de Campelles, Pardines i Queralbs. Les actuacions començaran de manera simultània a partir de dos quarts de dotze.

Galeries de fotos

Fotos del Valldansa de la Vall de Ribes 2013 (Arnau Urgell)

Fotos del Valldansa de la Vall de Ribes 2011 (Lurdes López)

Fotos del Valldansa de la Vall de Ribes 2010 (Laia Deler)