L'emocionat «Boig per tu» de l'Escola Mare de Déu de Núria

La llar d'infants pública de Ripoll celebra 35 anys amb una festa amb mestres, famílies i exalumnes

Redacció
01 de juliol del 2014
Vídeo llar d'infants
Vídeo llar d'infants

Trenta-cinc anys educant la mainada més petita de Ripoll. Aquesta ha estat la tasca de la Llar d'infants Mare de Déu de Núria, durant molt temps l'única pública de la comarca, i que aquest dissabte va celebrar l'aniversari amb una festa.

Hi hi eren la totalitat del personal actual, tant les educadores com la resta de treballadors que fan possible el dia a dia del centre, així com alguns dels que ja s'han jubilat. També alumnes i pares actuals així com alguns dels que ho van ser fa temps. En alguns casos també avis que ara fa tres dècades van ser els primers en dur els seus fills a la llar d'infants ripollesa o els creadors de la primera AMPA, aleshores APA.

La festa va tenir dos punts àlgids. Un dinar popular a la pista de Sant Pere, amb un centenar de comensals, i un recital amb actuacions d'exalumnes o pares de l'escola. En acabat, van pujar les mestres de la llar d'infants que, després de rebre un obsequi, també van haver de cantar. Van escollir un clàssic, el "Boig per tu" de Sau, acompanyats de Jordi Ballesteros, a l'acordió, i el mediàtic Jordi Galán, que no va poder evitar emocionar-se. Al llarg del dia –amb inflables, jornada de portes obertes i berenar popular- van passar per l'escola unes 300 persones.