Pòquer de vaques d'or

El santoaní Josep Maria Vergés es manté com el ramader amb el millor lot de vaques frisones

per Redacció, 19 de juny de 2014 a les 13:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ramader santjoaní Josep Maria Vergés, del Mas la Roca, continua sumant vaques d'or. Aquest dimecres la la Federació Frisona de Catalunya (FEFRIC) li va entregar a Vic la quarta Vaca d'Or consecutiva en la modalitat de morfologia i el distingeix com el ramader amb el millor lot d'aquesta raça de vaca lletera.

El premi quantifica 16 caràcters descriptius primaris agrupats en estructura i capacitat (25%), estructura lletera (15%), braguer (40%) i potes i peus (20%). En aquesta ocasió el mas la Roca de Sant Joan ha aconseguit un total de 84,04 punts, per davant de cal Diligent i cal Marquet amb 82.


Vergés s'acostuma a autocomparar amb Messi i les seves pilotes d'or. Ara, el ramader santjoaní ha atrapat el seu "homòleg" futbolístic ja que ambdós acumulen quatre premis consecutius. En el cas de l'astre argentí no va poder aconseguir el cinquè ja que el va superar el portuguès Cristiano Ronaldo.

 

Participació