L'ANC de la Vall de Ribes hissarà una gran estelada a Sant Antoni

També hi haurà aplecs de Sant Antoni a Camprodon i Sant Joan

Redacció
12 de juny del 2014
Vídeo estelada Sant Antoni
Vídeo estelada Sant Antoni


L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de la Vall de Ribes aprofitarà l'aplec de Sant Antoni per hissar una gran estelada del mirador de l'ermita. Una acció que es farà aquest divendres a dos quarts de cinc, conjuntament amb els Amics de Sant Antoni, després dels actes pròpiament de l'aplec: missa, arrossada i sardanes. Per poder-ho fer, han calgut uns complexos treballs previs que els membres de l'entitat independentista han recollit en un vídeo.

Aquest mateix divendres també hi haurà l'aplec de Camprodon. Els actes començaran a les dotze del migdia amb la missa, el cant dels goigs, la processó amb l'estendard i la benedicció del terme. Posteriorment hi haurà la gran arrossada, el rés del Sant Rosari i la partida de truc entre veïns de Llanars i Freixenet. L'aplec acabarà amb sardanes i la ballada de la maniera a la plaça de l´ermita amb la Cobla Canigó. L'endemà, els Amics de Sant Antoni de la Vall de Camprodon, també organitzaran a la mateixa ermita l'Aplec dels Mollonencs.

Sant Joan tampoc fallarà a la cita amb els aplecs de Sant Antoni. Ho farà diumenge amb el menú tradicional: missa, sardanes amb la Cobla Foment de Montgrí i un dinar popular a l'ermita.