Òmnium mobilitza els ripollesos per la cercavila pel català del 14-J

L'entitat cultural organitza autocars per participar en una gran festa reivindicativa en defensa de l'escola catalana

Redacció
05 de juny del 2014
Barcelona viurà el proper 14 de juny una important mobilització en defensa del català a l'escola arran dels intents judicials i polítics d'abar amb la immersió. Òmnium Ripollès se suma a la convocatòria que fa Somescola.cat a la gran cercavila que es farà amb el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana”. Famílies, mestres, centres i associacions de pares i mares, esplais, grups de cultura popular i tots plegats estan convidats a participar en una activitat que tindrà un carácter festiu i reivindicatiu.
 
La coordinadora d’entitats cíviques i educatives agrupada a Somescola.cat, de la que Òmnium forma part, fa una crida a sumar-se a una mobilització de país per "reafirmar amb fermesa que una majoria social de catalans és partidari del model vigent d’immersió lingüística i d’escola catalana, així com mostrar el màxim suport a la comunitat educativa que el defensa àmpliament".
 
Des de la delegació ripollesa d’Òmnium Cultural es posaran a disposició dels interessats els autobusos que siguin necessaris per anar-hi. Es preveu sortir a les 3 de la tarda de Ripoll (la cercavila és a les 6 de la tarda) i els tiquets costaran 10 euros. Cal apuntar-se fins al dijous 12 de juny mitjançant el correu electrònic.