Oriol Cardona també es proclama campió estatal de curses de muntanya

El corredor de l'SCC disputarà el 23 de juny la Territori d'Isards Run de Camprodon

03 de juny del 2014
El banyolí Oriol Cardona va demostrar aquest hivern que era el millor esquiador de muntanya júnior del món. Ara, l'atleta de l'Ski Club Camprodon, ha començat amb molt bon peu la temporada de curses de muntanya proclamant-se campió d'Espanya júnior a Isaba, a Navarra.

Cardona va guanyar diumenge la cursa júnior de la Camille Extrem que decidia els campions estatals de l'especialitat. També va pujar al podi una altra corredora de l'SC Camprodon, Anna Terns (tercera cadet), de Terrassa.

Oriol Cardona participarà el dilluns 23 de juny a la Territori d'Isards Run de Camprodon, que organitza el seu club. Després d'una primera edició de prova, enguany la cursa fa un pas endavant amb un recorregut de 32 km i 2.200 metres de desnivell positiu amb ascens al Costabona i un segon de més popular d'onze quilòmetres i 600 metres de desnivell.

Classificació de la Camille Extrem-Campionat d'Espanya de Curses de Muntanya (pdf)