Rècord d'Aleix Fàbregas a la Cursa del Comte Arnau de Campdevànol

L'atleta de Ripoll revalida la victòria de l'any passat per davant de Xavi Tomasa, guanyador del 2012, i de Marc Carós | La campdevanolenca Maria Sau, segona

31 de maig del 2014
Aleix Fàbregas ha guanyat per davant de Xavi Tomasa
Aleix Fàbregas ha guanyat per davant de Xavi Tomasa | Arnau Urgell
Aleix Fàbregas ha guanyat per davant de Xavi Tomasa. Foto: Arnau Urgell

Aleix Fàbregas ha revalidat la victòria a la Cursa del Comte Arnau de Campdevànol. L'atleta de Ripoll, a més, ha aconseguit el rècord de la prova rebaixant amb mig minut el temps que ell mateix va establir l'any passat. La prova, que arribava a la vint-i-novena edició, ha mantingut el format mixt estrenat el 2012 en el qual es combina l'asfalt de la carretera de Gombrèn amb la terra del Camí Ral. Finalment han estat uns 180 corredors que han cobert la primera part de la cursa amb sol i que han acabat remullant-se per un curt però intens xàfec.

L'atleta de l'Esportiu Ripoll ha cobert els deu quilòmetres amb 34 minuts i mig. Ha superat a Xavi Tomasa, guanyador del 2012, amb qui ha recorregut els tres primers quilòmetres. Una vegada superat el primer terç de la cursa ha aprofitat el tram amb major pendent per fer un atac que l'ha deixat amb líder en solitari fins a la meta de la plaça Anselm Clavé. Per darrera, el ripollès Marc Carós, que corria una de les seves curses de carretera, ha anat de menys a més i ha aconseguit la tercera posició amb un temps de 36:05.

En dones, la campdevanolenca Maria Sau ha aconseguit la segona posició tot i no trobar-se massa bé i ha guanyat una posició respecte l'any passat. La victòria ha estat per Carmen Auñon, de Sant Gregori, amb un temps de 43 minuts i 20 segons.

Classificacions Cursa del Comte Arnau de Campdevànol 2014 (pdf)

Fotos de la Cursa del Comte Arnau 2014 (Arnau Urgell)