Aleix Fàbregas busca revalidar el triomf a la Cursa del Comte Arnau de Campdevànol

La prova, que arriba a la 29a edició, manté el format mixt combinant asfalt i terra del Camí Ral

Redacció
30 de maig del 2014
Aleix Fàbregas va guanyar el 2013
Aleix Fàbregas va guanyar el 2013 | Rastres Fotografia
Aleix Fàbregas va guanyar la Cursa del Comte Arnau del 2013. Foto: Rastres Fotografia

Aleix Fàbregas intentarà aquest dissabte revalidar la victòria a la Cursa del Comte Arnau de Campdevànol. La prova, que arriba a la vint-i-novena edició, mantindrà el format mixt estrenat el 2012 en el qual es combina l'asfalt de la carretera de Gombrèn amb la terra del Camí Ral. L'objectiu dels organitzadors és repetir la participació de l'any passat i tornar-se a acostar als 200 corredors.

La Cursa del Comte Arnau començarà a les sis de la tarda a la plaça Anselm Clavé de Campdevànol. Els participants hauran de recórrer un total de deu quilòmetres, la meitat per asfalt fins a l'església de Sant Llorenç i la resta per terra a través del Camí Ral. Hi haurà cinc categories segons grups d'edat així com sis més d'infantils que disputaran circuits entre els 100 i els 1.500 metres.

Aleix Fàbregas buscarà revalidar la victòria de l'any passat on va aconseguir baixar dels 35 minuts (34:47). També correrà Xavier Tomasa, guanyador del 2012, així com Marc Carós, en una de les seves primeres curses d'asfalt. En dones, la victòria de l'any passat va ser per Montse Cinca, del Club Excursionista Ripoll (49:22) en una cursa on la campdevanolenca Maria Sau va ser tercera.

Galeries de fotos

Fotos de la Cursa Comte Arnau 2013 (Gerard Garcia i Arnau Urgell)

Fotos de la Cursa Comte Arnau 2012 (Arnau Urgell)

Fotos de la Cursa Comte Arnau 2011 (Arnau Urgell)

Fotos de la Cursa Comte Arnau 2010 (Arnau Urgell)

Fotos de la Cursa Comte Arnau 2009 (Arnau Urgell)
 

Maria Sau entrant en tercer lloc a la meta. Foto: Rastres (Gerard Garcia i Raül Duque)