Dalles, xerracs i Instagram

Vallfogona viu un cap de setmana complet amb la demostració de dallar a mà, el Concurs de Tallar Troncs i la segona de les trobades d'"instagramers"

Redacció
30 de maig del 2014
Joan Mallarach vol reeditar la victòria a Vallfogona
Joan Mallarach vol reeditar la victòria a Vallfogona | Ajuntament de Vallfogona de Ripollès
Joan Mallarach vol reeditar la victòria a Vallfogona. Foto: Aj. de Vallfogona

Dalles, xerrac i Instagram. Aquests seran els elements que marcaran un intens cap de setmana a Vallfogona ja que enguany la demostració de dallar a mà coincideix amb el Concurs de Tallar Troncs. A més, hi haurà la segona de les trobades d'instagramers que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

El moment culminant del cap de setmana es viurà diumenge amb el popular Concurs de Tallar Troncs que enguany compleix dues dècades. Els concursants hauran de demostrar la seva habilitat amb xerrac mecànic, destrall i xerrac a mà per parelles –tant homes com dones-. La darrera prova és d'escultura a partir d'un tronc amb el xerrac mecànic. L'any passat el gran guanyador va ser el vallfogoní Joan Mallarach que va aconseguir la victòria en tres de les disciplines.

Coincidint amb aquest esdeveniment, se celebrarà una nova trobada d'usuaris d'Instagram. La primera, que es va fer a Ripoll amb motiu del Casament a Pagès, es va plasmar en 310 fotografies que van sumar un total de 11.648 “m’agrada” i van arribar a 21.952 usuaris. Les etiquetes del concurs, amb premis per a les millors imatges, són
#InstaVallfogona#InRipolles i #InPyrenees. L'Instagram Your City continuarà al Mercat del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses, el 26 de juliol; al Concurs Internacional d’Habilitat de Gossos d’Atura de Ribes de Freser, el 7 de setembre i la a Fira de la Puríssima de Campelles, el 6 de desembre.

La vigília se celebrarà una nova edició de la demostració de dallar a mà, que coincideix amb la trobada anual de socis de la Germandat, la Mútua Sant Julià de Previsió, i que recupera com era una de les feines del camp més corrents de l'estiu.

Galeries de fotos

Fotos del Concurs de Tallar Troncs de Vallfogona 2013 (Ajuntament de Vallfogona)

Fotos del Concurs de Tallar Troncs de Vallfogona 2012 (Ajuntament de Vallfogona)

Fotos del Concurs de Tallar Troncs de Vallfogona 2011 (Arnau Urgell)

Fotos del Concurs de Tallar Troncs de Vallfogona 2010 (Arnau Urgell)

Fotos del Concurs de Tallar Troncs de Vallfogona 2009 (Arnau Urgell)

Fotos del Concurs de Tallar Troncs de Vallfogoa 2008 (Arnau Urgell)
 

XIX Concurs de Tallar Troncs de Vallfogona. Foto: Ajuntament de Vallfogona