La UE Ripoll salva un «match ball» i es jugarà la promoció a Sant Boi

Els ripollesos guanyen el segon partit per un ajustat 55 a 54

27 de maig del 2014

La UE Ripoll va guanyar el segon partit de la promoció de permanència. Vídeo: TVR

La UE Ripoll va salvar dissabte un match ball en guanyar el Sant Boi en el segon partit de la promoció de permanència. La victòria va ser molt ajustada (55-54) en un emocionant encontre disputat en un pavelló de l'Avellaneda que es va omplir amb aficionats d'ambdós equips. Tot i una arrencada favorable als locals –el primer quart es va acabar amb 19-15-, l'equip del Baix Llobregat va remuntar i va arribar al descans amb avantatge (27-32).

La situació es va complicar al tercer quart quan el Sant Boi va arribar a guanyar de nou punts de diferència. La reacció local, esperonada pel públic, no es va fer esperar i no només va retallar la desavantatge sinó que va arribar a guanyar de cinc a pocs minuts pel final (55-50). Els visitants van situar-se a un sol punt (55-54) i van desaprofitar una darrera jugada per guanyar el partit i endur-se la promoció.

La sèrie, al millor de tres partits, es decidirà el diumenge vinent a Sant Boi de Llobregat.