26 de maig del 2014
Eric Moya, en plena cursa
Eric Moya, en plena cursa | Oriol Batista
Eric Moya, en plena cursa a la Vall del Lord. Foto: Oriol Batista/BestTrail

El santjoaní Eric Moya va aconseguir pujar al podi a la Marató de la Vall de Lord que es va disputar aquest diumenge a l'entorn de Sant Llorenç de Morunys, al Solsonès. L'atleta de l'equip BestTrail Race Team va completar els 42 quilòmetres i 3.100 metres de desnivell positiu amb un temps de 4 hores i 59 minuts, quinze més que l'osonenc Ernest Ausiró, que va guanyar la prova.

Ausiró i Moya van fer bona part del recorregut junts fins que el santjoaní se li va rebentar una sabata amb un pollancre. “Vaig recórrer quatre quilòmetres com vaig poder”, explica. Posteriorment, a l'avituallament, un company de l'equip li en va cedir una i va fer els vuit darrers quilòmetres cedint quinze minuts. El tercer classificat a la cursa, que recorre els camins del bandoler Caracremada, va ser Albert Comellas.