Mor un veí de Ripoll que va patir un accident fa tres setmanes

El sinistre, on s'hi van veure implicats dos vehicles, es va produir a tocar de polígon dels Pintors

Redacció
22 de maig del 2014
L'accident es va produir el dissabte 3 de maig
L'accident es va produir el dissabte 3 de maig | Rastres Fotografia
L'accident es va produir el dissabte 3 de maig. Foto: Rastres Fotografia

Aquest dijous ha mort un veí de Ripoll que es va veure implicat en un accident de trànsit fa tres setmanes. El sinistre es va produir el dissabte 3 de maig al matí en el tram semiurbà de la N-260 que passa a tocar de polígon els Pintors.

L'únic ferit de l'accident ha mort a l'Hospital Doctor Trueta de Girona, on ha estat ingressat des de que es va produir el sinistre. Es tracta de Manel Fabregó, un veí de Ripoll de 78 anys. La cerimònia fúnebre se celebrarà el dissabte a les dotze del migdia.

L'accident es va produir el dissabte 3 de maig cap a dos quarts de dotze del migdia. Dos vehicles van xocar just a l'altra banda de la benzinera de la Ruta del Ferro cap a dos quarts de dotze del migdia. L'únic ferit del sinistre va quedar inicialment atrapat i els Bombers de la Generalitat el van haver d'excarcerar. Lamentablement, quasi tres setmanes ha acabat morint al centre hospitalari gironí.

Primera víctima mortal del 2014

Es tracta de la primera víctima mortal a les carreteres del Ripollès del 2014. L'any passat, en el pitjor balanç des del 2007, van morir un total de sis persones, quatre de les quals en un mateix accident a la C-17 a la Farga de Bebié.

L'accident a Ripoll es va produir a tocar del polígon els Pintors. Foto: Rastres Fotografia