Triomf de Miquel Gelabert al Trial de Ripoll, segona prova del Campionat de Catalunya

19 de maig del 2014
Trial de Ripoll
Trial de Ripoll | RFEM
Trial de Ripoll. Foto: RFEM

Miquel Gelabert va aconseguir aquest diumenge una clara victòria al Trial de Ripoll, segona prova del Campionat de Catalunya de l'especialitat. La competició, organitzada pel Ripoll Motor Club, va aplegar 83 pilots a l'àrea de motor de la Font del Tòtil.

Gelabert (Sherco-MC Llémena) i Arnau Farré (Gas Gas-MC Segre) continuen enguany el duel que ja van protagonitzar la temporada passada. A Ripoll el triomf va ser pel pilot gironí que només va penalitzar sis punts per 14 del seu rival. L'osonenc Marc Riba (Ossa-MC Abadesses) va completar el podi amb 23 punts.

Amb aquest resultat, Gelabert i Farré s’han intercanviat les dues primeres posicions respecte a la primera prova de l’any disputada a la Clua, al Pallars Jussà, i se situen amb els mateixos punts (45) al capdavant de la classificació Màster. Al nivell vermell, Aniol Gelabert va ser l’únic participant de Màster125.

Al nivell Promo-Blau els guanyadors van ser Joan Miquel (Promo+35), Sergi Farrés (Promo), Antoni Ramonet (Promo+50) –que van formar el podi d’aquest nivell-, Sergio Ribau (Promo125) i Maria Giró (Promo Fèmines). En Open-Verd els els tres primers van ser pilots d’Open+50, amb Ramon Plana com a guanyador, acompanyat al podi per Josep Maria Capdevila i Ramon Caellas. Els altres guanyadors van ser Oriol Plana (Open), Gil Vila (Open125), Jordi Freixenet (Open+35), Mireia Lozano (Open Fèmines).

Finalment, en Base-Groc, les victòries van ser per Fernando Cabré (Base+35), Daniel Merino (Base) i Àlex Canales (Base125), que van configurar el podi del nivell.