«Instagram your city», a cinc pobles del Ripollès

La primera cita coincideix amb el Casament a Pagès de Ripoll

Redacció
13 de maig del 2014
El Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona ha posat en marxa, un any més, la iniciativa Instagram your city per contribuir a difondre els atractius turístics de la marca Pirineu de Girona. Una iniciativa que el 2013 va passar per Setcases i que enguany se celebrarà a cinc municipis del Ripollès de maig a desembre.

Es tracta d’aprofitar aquests esdeveniments rellevants per muntar-hi una trobada d’instagramers que participen en un concurs de fotografies penjades en aquesta xarxa social durant tot el dia. Instagram your city consisteix principalment en una benvinguda als participants, un photocall, un esmorzar i un photowalk, és a dir, una visita guiada pel municipi i per l’activitat que s’hi realitza per poder captar tots els instants desitjats.

El Ripollès, a través del Consorci Ripollès Desenvolupament, s’ha afegit a la iniciativa aquest 2014 amb cinc activitats: la Festa de la Llana i Casament de Pagès de Ripoll, el proper 18 de maig; la Tallada de Troncs de Vallfogona de Ripollès, l’1 de juny; el Mercat del Comte Arnau de Sant Joan de les Abadesses, el 26 de juliol; el Concurs Internacional d’Habilitat de Gossos d’Atura de Ribes de Freser, el 7 de setembre i la Fira de la Puríssima de Campelles, el 6 de desembre.

Durant aquestes trobades, els participants, que s’han de registrar gratuïtament a la pàgina del Patronat, han de penjar les fotos amb les etiquetes indicades i, un cop finalitzat el concurs, un jurat designat pel Patronat escull les finalistes i, posteriorment, les guanyadores, que es comuniquen durant la setmana següent.

En el cas de la Festa de la Llana i Casament de Pagès de Ripoll d’aquest proper diumenge 18 de maig, les etiquetes seran #InstaRipoll#InRipolles i #InPyrenees. L’activitat començarà a les 10 del matí davant del Centre d’Interpretació del Monestir. Tot seguit es participarà a l’esmorzar de pagès a Plaça Abat Oliba i hi haurà un photocall davant del Monestir de Santa Maria. A les 11 del matí s’acompanyarà els participants a fer un recorregut per l’esdeveniment: oficis tradicionals, pastors i ovelles; filadores, matalasser i tonedors i, finalment, al casament que finalitza amb l’enllaç al monestir. La trobada s’acabarà a dos quarts de dues de migdia.