Mig milió de catalans coneixen Molló amb «El foraster» de TV3

El programa presentat per Quim Masferrer va ser el segon amb més audiència aquest diumenge

per Redacció, 12 de maig de 2014 a les 11:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de maig de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El foraster de TV3 és una garantia d'audiència i en el capítol de Molló es va tornar a demostrar. Quasi mig milió d'espectadors van seguir el programa de Quim Masferrer que aquest diumenge es va dedicar al municipi de la Vall de Camprodon.


Els espectadors van poder descobrir alguns dels habitants més simpàtics de Molló així com veïnats com Fabert, Espinavell o el Riberal. Les quatre ovelles del bomber Gerard, les gallines del joveníssim Oriol, el Canal Vaca d'en Patllari, el Mehari de la Maria o les aixelles de les franceses de la perruquera Paquita van ser alguns dels elements protagonistes del programa.

L'espai de Brutal Media va aconseguir un 16,2% de share i 495.000 espectadors de mitjana. Va ser el segon programa més vist del diumenge només per darrera del 30 minuts que el va precedir (18,2% de quota i 603.000 espectadors). El podi d'audiències el va completar Aída amb 444.000 espectadors.

 

Participació