La UE Ripoll es jugarà la permanència a Primera Catalana a la promoció

A la darrera jornada de la lliga regular cau de 30 amb el CESET

Redacció
12 de maig del 2014
La UE Ripoll s'haurà de tornar a jugar la permanència a Primera Catalana a la promoció. Feia diverses jornades que ja ho tenia assumit després d'una lliga regular on només ha pogut guanyar nou partits. En la darrera jornada, a més, s'ha endut un fort correctiu en perdre de 30 a la pista del CESET gironí (99-69), un equip que, per cert, disputarà la promoció d'ascens.

El CESET va sortir amb la voluntat de sentenciar el partit tan ràpid com fos possible. De fet, el primer quart es va tancar amb un espectecular parcial de 30 a 10. La diferència va continuar pujant i al descens els locals doblaven els ripollesos (54-27). A la represa la UE Ripoll ni va aconseguir maquillar el resultat i l'avantatge es va mantenir tota l'estona a l'entorn dels 30 punts fins al 99-69 final.

Al Campionat Territorial el CB Campdevànol també va acabar la lliga regular amb un fort correctiu: 78 a 52 a la pista del Palafrugell. D'aquesta manera, ha sumat un balanç de 8 a 21 que l'ha deixat com a penúltim classificat.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)