L'equip Taga Team de Sant Joan guanya la Trail pel Cor de la Fageda

11 de maig del 2014
Toni López
Toni López | Martí Albesa
Toni López, integrant del Taga Team. Foto: Martí Albesa

El Taga Team de Sant Joan de les Abadesses va guanyar la Trail pel Cor de la Fageda que es va disputar aquest dissabte per l'interior d'aquest paratge garrotxí. L'equip format per Toni López, Enric Carreras, Moisès Colomer i David Casas va aconseguir el millor crono conjunt –puntuaven els tres millors en una cursa on Casas va haver d'abandonar per lesió-.

La Trail pel Cor de la Fageda tenia un recorregut de 29 km i un desnivell positiu de 1.400 metres tot passant per alguns dels paisatges més emblemàtics de Parc natural de la zona volcània de la Garrotxa. Juntament amb la cursa de 13 km, Campionat de Catalunya de Muntanya de la Federació Catalana d'Atletisme, hi van participar un miler d'atletes.

En la classificació individual les victòries van ser per Carles Cera, a la cursa de 13 km que enguany arribava a la cinquena edició, i Ignasi Ferrer que ha estrenat el palmarès de la de 29 km.