Aleix Fàbregas, sisè a la mitja marató de la Transvulcania

A la cursa de l'illa de la Palma hi han participat 700 corredors

10 de maig del 2014
Aleix Fàbregas ha aconseguit aquest dissabte al matí una meritòria sisena posició a la mitja marató de la Transvulcania, que s'ha disputat a l'illa de la Palma. El corredor de Ripoll, que dijous va debutar en una prova de la Copa del Món de Curses Verticals, avui s'ha situat entre els millors d'una prova on hi han participat 700 corredors. De fet, els millors el dijous, els germans Martin i Berard Dematteis, també han guanyat la mitja (2:19:58). Agustí Roc, quart al Km Vertical, ha repetit la posició avui (2:25:31).

Fàbregas, des de les Canàries, mostrava la gran satisfacció amb el resultat. “L'any passat va guanyar amb un temps de 2 hores i 38 minuts i he aconseguit rebaixar-lo en tres minuts”, ha explicat.