El rugbi arrela a Ripoll

El Ripollès RC aprofitarà Sant Eudald per presentar l'equip femení i estrenar porteries al camp municipal. fet que acabarà amb l'"exili" forçat a Vic

Redacció
06 de maig del 2014
Instal·lació de les porteries de rugbi al camp de Ripoll
Instal·lació de les porteries de rugbi al camp de Ripoll | R. Trinidad
Instal·lació de les porteries de rugbi al camp de Ripoll. Foto: Rodrigo Trinidad

El rugbi arrela definitivament a Ripoll. El Ripollès RC, el primer club d'aquest esport de la història de la comarca, aprofitarà la Festa Major de Sant Eudald per presentar el seu equip femení. A més, podran estrenar porteries de rugbi, una reivindicació acomplerta que permet assegurar que la temporada vinent no hauran de continuar “exiliats” a Vic per manca d'instal·lacions.

L'any passat el camp municipal de Ripoll es va omplir per veure el debut en un amistós del Ripollès Rugby Club. Enguany els impulsors de l'entitat esperen repetir l'èxit amb l'organització d'un triangular que enfrontarà el SEL Vilanova i la Geltrú, l'Anoia Rugby Club i l'equip local. La cita, el dissabte 10 de maig a partir de les sis de la tarda, també suposarà el primer partit de l'equip femení del club que s'enfrontarà amb les noies de l'Anoia.

“El rugbi ha arribat per quedar-se”, expliquen des de l'entitat. De fet, ahir mateix la brigada municipal va començar a instal·lar els pals de les porteries de rugbi. El fet que no n'hi hagués a cap camp de la comarca ha provocat que al llarg de tota aquesta temporada –la primera en què el club ha competit oficialment- haguessin de jugar els partits com a local a Vic. A partir del curs vinent, per tant, ja podran disputar-los al camp municipal de Ripoll. “Ho compartirem amb molt de gust i companyerisme amb el CF Ripoll”, expliquen.

Ambient espectacular de rugbi a Ripoll per Sant Eudald de l'any passat. Foto: Arnau Urgell