Quin temps farà al Clownia Festival?

Redacció
30 d'abril del 2014
A mesura que avancen les hores és més fàcil precisar el temps que gaudiran/patiran els clownians a Sant Joan de les Abadesses. Tot sembla indicar que l'ambient serà força estable i que si es produeix alguna gotellada –sobretot divendres- serà un fenomen de curta durada i més aviat anecdòtic.

En aquest sentit el dia més inestable del pont serà aquest dijous 1 de maig. A la tarda els ruixats seran força probables i es podrien allargar durant la nit i matinada. Tot i que el divendres al matí el temps tendiria a estabilitzar-se a partir del migdia podrien créixer les nuvolades. És aleshores –la tarda de divendres- quan hi hauria certa probabilitat d'algun ruixat molt local que afecti el Clownia Festival. Una possibilitat difícil de preveure ja que –per exemple- podria ploure a Ripoll i no caure ni una gota a Sant Joan, o a la inversa.

El que sembla més clar és que a partir de dissabte l'estabilització seria total i, per tant, no hi ha risc que el concert de Txarango sigui passat per aigua. L'ambient, en general, serà fresc –el normal per l'època- i, per tant, és recomanable dur roba que abrigui una mica de cara a les matinades. De dia, quan faci sol, s'hi estarà bé.