Txarango, a Nova York

El grup del Ripollès actuarà al Central Park davant de 5.000 persones en el marc del Catalan Sounds on Tour | "És com una pel·lícula", diu Alguer Miquel

Els Txarango, eufòrics per poder actuar a Nova York
Els Txarango, eufòrics per poder actuar a Nova York | JM Montaner
Redacció
28 d'abril del 2014
Els Txarango, eufòrics per poder actuar a Nova York. Foto: Josep Maria Montaner

Txarango saltarà per primera vegada l'Atlàntic i el juliol vinent actuarà a Nova York, als Estats Units d'Amèrica. Ho farà al mític Central Park, al costat de Mishima i Headbirds, en el marc del SummerStage Festival. L'Institut Ramon Llull (IRL) ha organitzat una vetllada catalana el pròxim 20 de juliol perquè aquests grups actuïn davant de més de 5.000 persones amb el títol "Catalan Sounds on Tour", i s'emmarca en el programa de la institució per donar suport a la internacionalització als grups catalans.
 
El SummerStage Festival, organitzat per City Parks Foundation, és un programa d'actuacions gratuïtes de juliol a setembre en diferents parcs de la ciutat per donar a conèixer a les comunitats novaiorqueses les cultures del món.

La notícia s'ha fet pública just quan Txarango ultima els darrers preparatius del Clownia Festival, que se celebrarà el 2 i 3 de maig a Sant Joan de les Abadesses i servirà per presentar per primera vegada el nou disc Som Riu . "És com una pel·lícula", ha explicat Alguer Miquel per explicar el que suposa actuar per primera vegada als Estats Units.