L'Onyar no deixa cap opció a la UE Ripoll

Tots els rivals directes perden i continuen quarts per la cua

14 d'abril del 2014
L'Onyar, el tercer classificat de Primera Catalana, no va deixar cap opció a la UE Ripoll (56-71). Els gironins es van imposar al final de quinze punts després que el partit pràcticament quedés sentenciat al primer quart amb un parcial de 4 a 23. Tot i la reacció local al segon període amb set triples (27-15), ja va ser impossible pels ripollesos acostar-se en el marcador.

La derrota arriba després de dues victòries consecutives que han permès a la UE Ripoll abandonar les places de descens. Aquesta jornada no ha estat massa negativa ja que tots els rivals directes han perdut i, per tant, es mantenen quarts per la cua empatats amb els avantpenúltims.

Al Campionat Territorial el CB Campdevànol va perdre molt clarament per per 80 a 53 a la pista del Llançà. La derrota els manté avantpenúltims amb un balanç de 7 a 19.

Resultats i classificacions de Primera Catalana (UE Ripoll)

Resultats i classificacions del Campionat Territorial (CB Campdevànol)